8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

Külsőtokos műanyagredőny

A nyílászáró elé utólagosan ráépíthető redőnyrendszer, melynek főbb jellemzői a hajlított alumínium, vagy horganyzott acéllemez tok, műanyag vagy alumínium oldallemez, gumikéderrel ellátott lefutósín, csapágyazott tengely. Előnyei: kedvező árú termék igény szerint rendelhető alumínium lefutóval és gyári alumínium tokkal, részben hő és hangszigetelő szúnyoghálóval kombinálható igény szerint motorizálható.

 

Külsőtokos alumíniumredőny

A nyílászárók elé utólagosan ráépíthető teljesen aluminium redőnyrendszer. Előnyei: faerezet mintájú felület, RAL színskálából választható színek, kiváló hő és hangszigetelés, szúnyoghálóval kombinálható, igény szerint motorizálható.

 

Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos rendszer főbb jellemzői a horganyzott vagy alumínium lemeztok herratekta szigetelővel, alulról bontható szerelőnyílás, alumínium vagy műanyag redőnyléc és lefutósín valamint a szúnyoghálóval kombinálhatóság. Előnyei: a redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé hőhídmentes, kiváló hőszigetelő a vakolattal borított redőnytok beleolvad a ház homlokzatába igény szerint motorizálható

 

Ráépíthető redőnyrendszer

Új ház építésénél és régi ablakok cseréjénél egyaránt alkalmazható minden típusú műanyag nyílászárókhoz. A redőny a nyílászáróval együtt kerül beépítésre, ezzel időt takaríthat meg. A rendszer a régi belsőtokos redőnyök modern változata, hisz ezek is belső szerelőnyílással rendelkeznek. A tokszerkezet extrudált, UV stabil műanyagból készül. Előnyei: hőhídmentes, kiváló hőszigetelés műanyag és alumínium léccel is rendelhető szúnyoghálóval kombinálható igény szerint motorizálható.