8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

Urzedowski fa ablakok

Az Urzedowski gyár a 88mm profilú ablak létrehozásánál nem csupán a vastagságra tette a hangsúlyt, hanem új szerkezeti megoldásokat alkotott.  Így lehetővé vált a három rétegű üvegezés alkalmazása amely magasabb hő- és hangszigetelési értéket nyújt, valamint a profilon belül két tömítés kialakítását tette lehetővé. A faragasztás különleges módszerével még nagyobb stabilitást értek el.
A lágy vonalak és a tökéletes kivitelezés eleganciája hozzájárul mind a klasszikus, mind a modern belső terek szépségéhez. Az ablakkönyöklő anyaga és színe is megegyezik az ablakéval. Az ablakok szépségét és tartósságát a háromrétegű környezetbarát lakkbevonat hosszú évekre garantálja.

Az ablakokban felhasznált megoldások, a tartós profil és az alap felszereltségben is kiemelést gátló megbízható vasalat növelik a biztonságot, ami tovább fokozható kiegészítő megoldásokkal, például a kilincsszár szétfúrását akadályozó védőszerkezettel.

 
Urzedowski galéria:
 
Könyöklők:
04_3a.jpg09_4ax.jpg11_5a.jpg01_1a.jpg08_3b.jpg06_3ay.jpg05_3ax.jpg10_4ax.jpg07_3b.jpg03_3a.jpg02_1b.jpg

Dobosi ablakok, erkélyajtók

A Dobosi típusú homlokzati nyílászárók legfőbb jellemzői: 68 mm-es, 3 rétegből ragasztott tok és szárnyszerkezet. • Hossztoldott, vagy toldásmentes luc-, borovi-, vörösfenyő, meranti, vagy tölgy alapanyag. Egyedi méret- és formaválaszték. Kétrétegű hőszigetelő üvegezés, különleges igények figyelembevételével (fokozott hőszigetelő, hangszigetelő, biztonsági). Gyári vizes bázisú lazúr felületkezelés, közel 30 színárnyalatban. ROTO Centro 101 E5 vasalat. Alapfelszereltségben Hoppe Palermo ablakkilincsek.

Nyílászáróink változatos osztásokkal díszíthetők, ezáltal egyedibbé téve megjelenésüket. Az osztók lehetnek üveg közötti álosztások többféle színben, ragasztott duplex osztások, vagy valódi faosztók.